Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی‌محمد چوپانی روز شنبه در نشست با مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در شهرک صنعتی آق‌قلا، اظهار داشت: وجود کارخانه‌های آرد، ۶۰ کارخانه خوراک دام و طیور، ۶ کارخانه روغن‌کشی  از جمله ظرفیت‌های بکر محسوب می‌شود که می‌تواند با حمایت‌های بیشتر برای تقویت صادرات استفاده بهینه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اعمال سیاست ثابت در صادرات کالا توسط دولت، گفت: اجرای این سیاست را در شرایط کنونی تجار از دولت انتظار دارند تا بازار هدف را از دست نداده و نقش خود را به خوبی در توسعه کشور انجام دهند.

چوپانی همچنین با ارزش دانستن اقدام دولت سیزدهم در حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، گفت: با این اقدام بخش کشاورزی گلستان رونق خواهد یافت و تاثیر آن در افزایش درآمد سرانه ساکنان در آینده شاهد خواهیم بود.

رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع ، معادن و کشاورزی گلستان نیز با قدردانی از اقدام دولت سیزدهم در بسیج سفر در رونق دیپلماسی اقتصادی، گفت: تحقق این مهم را در نمایشگاه اخیر در قزاقستان با حمایت از تجار کشورمان شاهد بودیم.

امیر یوسفی افزود: توجه به دیپلماسی اقتصادی در وزارت امور خارجه، موجب دلگرمی تجار کشور برای رفع موانع در توسعه تجارت شده است.

وی همچنین بر رفع موانع در واردات قطعات کارخانه‌ها، استفاده بهینه از ظرفیت بازار ترکمنستان، سرمایه‌گذاری در کشت فراسرزمینی تاکید کرد.  

مهدی صفری معاون دیپلماسی وزیر امور خارجه از شامگاه جمعه وارد استان گلستان به منظور بازدید از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های گمرک اینچه‌برون، نشست با مسوولان ارشد استان و فعالان اقتصادی شده است.

مطابق گزارش اتاق بازرگانی گرگان ، بیش از ۸۰۰ فعال اقتصادی در گلستان دارای کارت بازرگانی از این اتاق هستند و عمده فعالیت فعالان اقتصادی استان در کشورهای آسیای میانه است.

داشتن مرز خشکی با کشور ترکمنستان و ارتباط با کشورهای آسیای میانه و چین از طریق زمینی و ریلی، دسترسی به بنادر دریای خزر و ارتباط با کشورهای حوزه این دریا از طریق مازندران، وجود فرودگاه‌های گرگان و کلاله و گمرک اینچه‌برون گنبدکاووس و تولید سالانه حدود پنج میلیون تُن انواع محصولات کشاورزی، از جمله ویژگی‌های رونق مبادلات تجاری استان گلستان به شمار می‌رود.

استان گلستان یک میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد بیشتر اهالی آن بر پایه کشاورزی است.

دیپلماسی دولت صادرات به کشورهای آسیای میانه را ۴۰ درصد افزایش داد

برچسب‌ها استان گلستان رونق تولید توسعه صادرات گرگان اتاق ایران دولت سیزدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان گلستان رونق تولید توسعه صادرات استان گلستان رونق تولید توسعه صادرات گرگان اتاق ایران دولت سیزدهم کشورهای آسیای میانه استان گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است

ایسنا/هرمزگان مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور در کارگروه استانی اقتصاد دریا محور خواسته رئیس جمهور را در حوزه دریا حرکت پروژه محوری دانست.

  مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور شامگاه چهارشنبه (۱۹اردیبهشت‌ماه)، در نشست کارگروه استانی توسعه اقتصاد دریا محور، اظهار داشت: مسیری  که استان هرمزگان در جهت توسعه دریامحور آغاز کرده دقیقا منطبق بر خروجی و جمع‌بندی هیات دولت است.

وی افزود: رئیس جمهور از ما می‌خواهد در حوزه دریا پروژه محور پیش برویم چرا که در پروژه‌ها هم اشتغال وجود دارد، هم موجب رونق معیشت مردم می‌شود و هم رشد اقتصادی را در پی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۲۷ ارگان مرتبط با دریا در کشور فعالیت دارند، گفت: پروژه‌های خوبی توسط این ارگان‌ها در حوزه دریا آغاز شده است و تمام تلاش ما این است که بتوانیم با هم‌افزایی این پروژه‌ها را به نتیجه برسانیم.

صفایی عنوان‌کرد: همه‌ی همت هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی معطوف بر این است که پروژه‌های در مرحله مطالعات  را سریعا به مرحله‌ی آغاز عملیات اجرایی برسانیم از این رو مجدانه زمینه‌های آغاز پروژه بندرگاه جدید لنگه را در غرب هرمزگان پیگیری می‌کنیم و در شرق نیز تلاش می‌کنیم عملیات اجرایی بندر مکران طی سال جاری آغاز شود چرا که طبق سیستم سازمان بنادر اگر پروژه‌ای آغاز شود به صورت مستمر اعتبارات آن تخصیص یافته و پیش خواهد رفت.

وی همچنین با اشاره به طرح توسعه پس‌کرانه بندر شهید رجایی و عملیات اجرایی پل دسترسی به بندرگاه فعلی و پس‌کرانه، گفت: با بهره‌برداری از این پروژه ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار زمین به ظرفیت بندری هرمزگان اضافه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به طرح محدوده بزرگ گردشگری دریایی استان در بنادر نخل‌ناخدا و شهید حقانی، گفت: این طرح در اسکله نخل‌ناخدا در حال انجام است و در بندرشهید حقانی نیز تلاش خواهیم کرد توسعه حوضچه‌ها را آغاز کنیم تا ظرفیت حمل و نقل دریایی و گردشگری در حوزه دریا دوچندان شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • مزیت پروژه محوری در حوزه دریا، رشد اقتصادی، اشتغال و رونق معیشت مردم است
  • ۸۹ میلیون دلار سهم صادرات گلستان به قزاقستان
  • ویژگی بارز وزارت نفت در دولت سیزدهم، دیپلماسی موفق انرژی است
  • بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است
  • سخنگوی دولت: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، سیاسی نیست / حجم صادرات و واردات افزایش داشته است
  • دیپلماسی حج‌محور با رویکرد ابراهیمی به حج
  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه